KÖZ-TÉR Alapítvány - Digitális Jólét

srtibkzjtj trs

t hrtuw5ztiezkru6k  uzjzdj t t jz tgwt zjuzu

t wtt ujtj

Politikától független civil szervezetünket 2010-ben hoztuk létre pécsi székhellyel, azzal az alapvető szándékkal, hogy megismerjük, megismertessük és népszerűsítsük lakóhelyünk közvetlen, valamint országhatárainkon túlnyúló környezeti és kulturális értékeit a lakossággal, különös tekintettel a felnövekvő generáció tagjaival.

A KÖZ-TÉR Alapítvány elsődleges célja a környezeti nevelés és a kultúraközvetítés a multikulturalitás jegyében. A lakosság környezeti érzékenységének és természettudatosságának fejlesztése, valamint e tudatformáló tevékenység elválaszthatatlan velejárójaként a közösségépítés, közösségfejlesztés.

Céljaink elérésének során, a helyi kezdeményezéseinken túl együttműködést alakítunk határainkon túli szervezetekkel is, hisz’ természeti-környezeti-kulturális értékeink, mind közös örökségeink, közös felelősségeink. Együttműködéseink továbbá jó lehetőséget nyújtanak a kölcsönös segítségnyújtásra, az egymástól való tanulásra, az összefogásra is.